Dit i fet

Dit i fetDit i fetDit i fetDit i fetDit i fetDit i fet

Ingredients

  • 800 gr de galetes maria (depèn de quantes n’hi vulgueu posar)
  • Llet
  • Crema (flam Potax, per exemple)
  • Crema de xocolati

Com se fa

Preparau una palangrana on muntar es pastís dins. Posau llet dins una escudella per mullar ses galetes. Feis una primera capa de galetes dins sa palangrana. Cada galeta just mullau-la dins sa llet i traieu-la tot d’una. Ja s’acabarà de xupar dins sa palangrana. Feis una segona capa de crema de xocolati. Feis una tercera capa de galetes, mullades una altra vegada. Feis una quarta capa de crema. Feis una cinquenta capa de galetes. I si voleu que quedi més presentable feis una darrere capa de crema de xocolati damunt. Damunt ho podeu decorar amb qualsevol cosa: cagarrets de colors, xuxeries, barretes de xocolata, galetes de xocolata.

Crema

Ingredients

  • 2 sobres de flam Potax
  • 1l de llet
  • 8 cullerades de sucre (27,5 gr Natreen Stevia Granulado)

Com se fa

Posau sa llet al foc. Tirau-hi es sucre i remenau perquè se fongui. Quan comenci a bullir tirau-hi es sobres de flam Potax. Seguiu remenant sempre i feu-ho bullir 2 o 3 minuts.

Crema de xocolati

Ingredients

  • 7 sobres de Paladín Minuto
  • 1l de llet

Com se fa

Posau sa llet al foc. Tirau-hi quan vulgueu tirau-hi es Paladín i remenau perquè no s’aferri. Seguiu remenant fins que bulli 1 minut.

Anuncis

Quant a jutipiris

menorca ferreries biblioteques libraries
Aquesta entrada s'ha publicat en Receptes, Sense prestatge i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s