Canyetes de crema

Ingredients

– 100 ml d’oli vegetal (girasol)
– 200 ml d’aigua
– 475-500 kg de farina

Com se fa

Sa pasta se deixa reposar 15-30 min. Per fer ses canyetes, s’aprima molt fineta i se fregeix amb s’oli de girasol ben calent. Surten unes 45 canyetes.

També serveix per fer oranes.

Recepta de na Rosa Rotger Triay: https://www.facebook.com/groups/recuperarsacuinademenorca/permalink/10151615545076140/

Sa crema

Ingredients

– 7-8 vermells d’ou
– 1 litre de llet
– 200 gr de sucre
– 4 cullerades grosses de Maicena

Com se fa

Poses sa llet as foc, però que no bulli. Mentrestant mescles es vermells d’ou amb es sucre i sa Maicena. Hi poses un poc de llet i ho mescles bé. Ho afegeixes a sa llet des foc i vas remenant fins que espessi a foc no molt alt.

Recepta de Carmen Molina Miguel Ameller: https://www.facebook.com/groups/recuperarsacuinademenorca/permalink/10151574241731140/

Anuncis

Quant a jutipiris

menorca ferreries biblioteques libraries
Aquesta entrada ha esta publicada en Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s