Crema de Sant Josep

[recepta de na Maria Dolors]

Ingredients (per a 4-6 persones)Crema de Sant Josep

  • 1l de llet
  • 3 cullerades grosses de maizena
  • 8 vermells d’ou
  • 10 cullerades grosses de sucre
  • 1 tronc de canyella
  • 1 pell de llimona

Com se fa

Se mescla un poc de llet amb la maizena. A part, se mesclen els vermells d’ou amb el sucre i un bon raig de llet. Quan les dues coses estan ben mesclades es mesclen. Preparem els recipients on posarem la crema perquè quan estigui cuita s’ha de treure ràpidament del foc. En una olla de cul gruixat es posa al foc la resta de llet, la pell de la llimona i la mescla que tenim. Ho remenam, sempre en la mateixa direcció, amb una cullera de llenya amb el foc ben alt. Quan intenta bullir (fa bimbolles) i està espès ho abocam en els recipients. I ja tenim la crema de Sant Josep feta! Bona festivitat!

Anuncis

Quant a jutipiris

menorca ferreries biblioteques libraries
Aquesta entrada ha esta publicada en Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s