Congret

Ingredients (Inma)

  • 6 ous
  • 200 gr sucre
  • 150 gr farina fina de blat de moro

Com se fa

Se ben munten ses clares d’ou amb es sucre. S’hi afegeixen es vermells d’ou. Finalment s’hi afegeix sa farina de blat de moro. Cou al forn entre 30-40 min a 175ºC.

Pa de pessic. IngredientsCongret (Núria T.)

  • 4 ous
  • 200 g de sucre
  • 200 g de farina

Com se fa

“Es munten les clares d’ou alhora que es baten els rovells amb el sucre. Quan les clares estan muntades [si gires el contenidor i no cau la massa (Núria T.)] s’hi afegeixen els rovells amb el sucre a poc a poc, en fil. Finalment s’hi afegeix la farina tamisada, en forma de pluja” (Cutxo). Coure-ho al forn durant 30 min (o no tant) a 175ºC. Quan han passat 10 min s’hi poden tirar unes nous per damunt.

Advertisements

Quant a jutipiris

menorca ferreries biblioteques libraries
Aquesta entrada ha esta publicada en Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s