Púding d’avellana

IngredientsPúding d'avellana

  • 200 (250) g de sucre
  • 200 g de farina
  • 75 (200) g de mantega
  • 100 g d’avellana
  • 100 g de xocolata
  • 4 ous
  • 1 sobre de Royal
  • 4 o 5 cullerades de lletPastís d'avellana

Com se fa

S’aixafa l’avellana o se capola. També se capola la xocolata o se fon. Se mescla tot junt, ben remenat. Se posa dins el motlle o palangana on es vol coure i es cou al forn durant 55 minuts a uns 170º.

Als ingredients només hi he posat 100 g de mantega i 100 de sucre. Ha quedat fat i una mica gras, per tant, tal vegada amb manco mantega i amb més sucre pot quedar millor.

Advertisements

Quant a jutipiris

menorca ferreries biblioteques libraries
Aquesta entrada ha esta publicada en Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Púding d’avellana

  1. jutipiris ha dit:

    Mercheditas, que d’aquest en vindrà un tros demà capvespre!!! com a mínim no el faixis igual!

  2. Rina ha dit:

    quina bona pinta té!! em venen ganes de fer-ne un, si en faig ja et diré, petons!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s