Idò, llavò… II

El senyor Nicolau

Devers es anys 1960 una tia viuda, tia de sa tia Maria, vivia as lloc de Sa Muntanyeta, part damunt de Son Bell-lloch. En aquell llavors aquesta tia viuda tenia cinc fills i s’havia casat amb un altre senyor viudu que en tenia dos fills més.

Idò bé, conta que sa tia viuda tenia una bona amistat amb el senyor Nicolau, capellà de Ciutadella. Com és normal, tots, de tant en tant, solem dir qualque reputes o punyetes, i el senyor Nicolau, respecte a açò, solia dir:
— Digau-ne moltes de punyetes perquè quantes més en digueu més li costarà al dimoni contar-les totes!

———————–

S’àvia de Sant Joan

Un estiu van convidar a sa tia Maria i a una amiga seva a anar a Sant Joan. Estaven assegudes as portal de qui les havia convidat, davant de Santa Clara, i no se movien d’allà. Cansades ja d’aguantar sa calor van decidir anar a fer una volta. Van girar per des carrers estrets que hi havia a prop i se van trobar amb una baralla entre un soldat i un paisà. No havien vist mai una baralla com aquella, se pigaven amb es cinturons i la cosa anava forta!

Idò bé, van entrar dins una casa i allà dins se van trobar amb una s’àvia que tenia una atac de nervis perquè amb sa baralla havia perdut sa néta seva. Tant malament estava que van haver d’anar a cercar es doctor per veure si li podia fer qualque cosa. Es doctor va manar que anessin a cercar sa néta i tot d’una li van dur, però és que ni amb sa néta devora s’atac de nervis no li espassava perquè no la veia de cap de ses maneres. As final, deia sa tia Maria:
— Açò és Sant Joan? No hi tornaré mai més!

Aquella nit, amb un poc més de pau se van posar as llit, en un llit de matrimoni amb unes quantes al·lotes més perquè en aquells temps solia passar que es llits s’aprofitaven el més possible, i sobretot en festes, perquè no en tenien més.

Anuncis

Quant a jutipiris

menorca ferreries biblioteques libraries
Aquesta entrada ha esta publicada en Contam coses. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s