Una cap de setmana de pel·lícula

Avui, una amiga me deia que es paisatge des de Binidalí era una passada. Són d’aquells dies d’aigo d’asseure’s devora la mar i contemplar com estallen ses ones damunt ses roques, o simplement, asseure’s as balcó de ca nostra i contemplar sa muntanya de s’ermita per veure com plou.A Barcelona és diferent, i quan plou, si no tens un bon àtic poques vistes te queden, així que molta gent el que fa per treure un poc es cap, és anar as cine a veure qualque peli, llogar-ne o anar-ne a cercar qualcuna a sa biblioteca. Aquesta setmana ja en duc unes quantes:

Encara l’he d’acabar de veure, però no la veig a ella, sa núvia, massa convençuda…

Tan deu costar acceptar ses persones tal com són com per matar abans que estimar? Supòs que tot depèn en quin ambient vius, creixes i te crien… supòs que també depèn de si te sents prou lliure com per expressar allò que sents o penses que t’has d’amagar perquè es altres no ho accepten o no ho entenen.

T’enganxa i no deixes de patir en tota sa pel·lícula. És interessant veure quin rol juguen ses persones a s’hora de sobreviure i d’ajudar-se. Cada persona aporta ses seves qualitats as un mateix objectiu.

Mai no he estat fan de ses pel·lícules d’en Woody Allen. Supòs que s’ha de saber captar es seu humor. Sí, as final l’acabes captant, però t’hi has d’acostumar. Aquesta vegada és una visió de sa societat alta de Londres i des paper que juga sa sort o sa mala sort a sa vida. Es conjunt de males sorts que li passen as protagonista fan que tengui bona sort a sa seva vida, però a canvi de què? Abans s’agafa a un mentider que a un coix. No ésaçò el que passa aquí. És cert que quan pujam de nivell econòmic mos fa molta vessa devallar, però vegades val més ser de classe mitja per no haver de pagar un preu massa alt.

Anuncis

Quant a jutipiris

menorca ferreries biblioteques libraries
Aquesta entrada ha esta publicada en Espectacles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s