Pastissets (Rosalia)

Ingredients:

  • 1 Kg de farina
  • 400 g de sucre
  • 400 g de seu de porc (o la meitat o manco de mantega cuita)
  • 4 vermells d’ou
  • 2 cullerades petites de vainilla
  • Floreti

Com se fa:

Se mescla sa sucre amb es seu. S’hi afegeix sa mantega. S’hi posa sa vainilla i es vermells d’ou. S’hi va tirant sa farina; si no se la beu tota no passa res. S’aplana sa pasta perquè quedi amb un gruix des dit petit i ses formes se fan amb un motlo en forma de flor. Se col·loquen damunt sa palangrana que va as forn, un poc separats perquè no s’ajuntin i s’aferrin entre ells. Se couen as forn elèctric amb es ventilador posat fins que hagin agafat un poc de coloret. S’espolvoreja amb floreti per damunt de tots es pastissets.

Rosalia, Ferreries, 5 de gener de 2005

Anuncis

Quant a jutipiris

menorca ferreries biblioteques libraries
Aquesta entrada ha esta publicada en Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Pastissets (Rosalia)

  1. Gaia ha dit:

    Hola Rosalia, yo soy italiana pero conozco Menorca muy bien porqué mi marido es de Mahon. Amo la cocina menorquina, pero solo recientemente he oido hablar de la “mantega cuita”: que es exactamente este ingrediente? Es mantequilla o manteca de cerdo? Gaia

  2. Guas ha dit:

    pels que no ho saben, floreti és sucre glassé, o sigui, sucre en pols com si fos farina…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s